Bedankje maken op awardje.nl

Bedankje collega

Een collega die aankondigt te vertrekken, is nooit leuk. Het is altijd even slikken als je dit nieuws voor je kiezen krijgt. Jij kent je collega’s door en door en als er dan een iemand het team verlaat, dan merk je dat direct. Je denkt bij jezelf dat dit het einde van de wereld is, omdat jouw maatje zijn of haar vaste werkplek gaat verlaten, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Toch voelt het vaak wel zo. Alle begin is moeilijk, na een tijdje zal je gewend zijn aan het idee en is er wellicht zelfs al een invaller. Iemand vinden met wie je goed kan samenwerken is altijd lastig in het begin, maar na een tijdje zal je merken dat je steeds vaker op dezelfde golflengte komt te zitten. Als je het tijd geeft, dan komt alles goed. Toch verzacht dat niet de pijn van een vertrekkende collega. Jouw collega verdient daarom een waardevol bedankje. Hieronder vind je een aantal idee├źn voor bedankjes waar jouw collega zeker van za gaan stralen. Succes gegarandeerd! Doe er vooral je voordeel mee!

Een fotoboek met allemaal herinneringen

Een geweldig cadeau om te krijgen als je afscheidneemt is een fotoboek met allemaal herinneringen aan het bedrijf en het team waar je jarenlang je ziel en zaligheid in hebt gestopt. Er zijn vast veel teamuitjes geweest waar de grappigste verhalen zijn ontstaan, doordat iemand tijdens het bowlen bijvoorbeeld op de baan van de buren gooit. Meestal worden er ook nog eens een aantal leuke kiekjes geschoten, zodat je beelden aan je herinneringen kan plakken. Een uniek cadeau dat zorgt dat zulke fijne herinneringen nooit vergeten zullen worden!

Een gepersonaliseerd cadeau dat je in de keuken kan gebruiken

Een gepersonaliseerd cadeau dat je elke dag kan gebruiken, is een topcadeau voor een collega die het team gaat verlaten. Een item voor in de keuken bijvoorbeeld is het ideale product hiervoor. Deze items zijn stevig en bovendien zal de tekst die erin gegraveerd wordt lang mooi blijven en dus ook lang leesbaar blijven. Je kan een klein berichtje achterlaten en aangeven waarom jouw collega zo’n aanwinst is voor het team. Je kan bijvoorbeeld denken aan een houten snijplank waarin jij de naam van jouw collega laat ingraveren of juist van het bedrijf waar hij of zij gewerkt heeft. Daarnaast kan je hier een persoonlijke boodschap achterlaten en vertellen waarom jij jouw collega zo waardeert. Je kan ook denken aan een mok met daarop een specifieke uitspraak van jouw collega. Daarnaast kan je een foto van het team inclusief jouw collega op de mok af laten drukken. Zo draagt jouw collega het team altijd bij hem of haar. Een origineel bedankje waar jij je collega ongelooflijk blij mee gaat maken!

Een persoonlijk bedankje voor zo’n topper als jouw collega

Het allerleukste bedankje voor jouw collega is een gepersonaliseerde award. Deze award kan je eenvoudig laten bestellen bij aawrdje.nl. Deze webshop is gespecialiseerd in het ontwerpen van prijzen en awards. Deze kan je bijvoorbeeld geven aan iemand die vertrekt op de werkvloer. Zo’n bedankje heeft hij of zij nog nooit gehad. Je kan ook nog een kleine boodschap achterlaten waarin je jouw collega bedankt voor zijn of haar tomeloze inzet. Daarnaast kan je natuurlijk het berichtje ook nog een persoonlijk tintje geven door er een inside joke in te verwerken of iets dergelijks.
De service van awardje.nl is werkelijk waar fantastisch. De levering gaat onwijs snel en je hebt garantie op een prachtige prijs. Als er iets misgaat bij het leveren, krijg je kosteloos een nieuwe award toegestuurd. De award is daarnaast van uitzonderlijk goede kwaliteit. Jouw collega zal enorm trots zijn op de award en jou eeuwig dankbaar zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.