BLOEMEN!!!

Dat is onze passie.

Elk seizoen heeft weer nieuw aanbod aan geweldige bloemen te bieden, sommige soorten zijn jaar rond te verkrijgen zoals rozen, anjers, gerbera’s en nog veel meer maar we hebben nog altijd met de pareltjes van het seizoen te maken en dat is nou juist hetgeen waar ons hartje als vakidioot sneller doet kloppen….

De kunst is dan ook de juiste bloemen bij de juiste situatie of sfeer toe te passen.

Zo werden wij afgelopen week geconfronteerd met verschillende thema’s en sfeertjes waarbij we snel en kundig moesten schakelen, want wat pas je nou toe bij een tattoo/rock georiënteerd fotoshoot of bij een boho sfeertje óf een Italiaans georiënteerd fotoshoot? Rekening houdend met de trends van komend jaar en het aanbod aan bloemen…

Ook hebben wij als DON FLORITO én specialist in bruidsbloemwerk mogen demonstreren met wat voor moois je allemaal kunt doen met snij orchideeën, geen makkelijke bloem maar tóch makkelijk toepasbaar.

De cymbidium orchidee bijvoorbeeld, hebben wij toegepast in prachtige hand gebonden boeketten (commercieel zeer toepasbaar, ja ja gewoon doen…), in bruidsbloemwerk, in rouwbloemwerk.

Snel en makkelijk te maken met mooie bijmaterialen (andere bloemen) die het seizoen biedt.

Anyway… hoe dan ook… wat het seizoen ook biedt en wat het thema ook is:

It’s all about magic & L O V E

Na het zien van het resultaat en daarbij behorende prof beelden zijn wij elke keer blij verrast én trots.

Op onze facebook pagina is dat allemaal te volgen 🙂 Volg je mee?

Een review? JAAAAA!

L O V E from DON FLORITO