*GOODBYE 2014, HELLO 2015* (wilde dit oudere bericht graag opnieuw delen)

Wat een pittig jaar zeg!

Vorig jaar wenste ik iedereen nog een luchtig nieuw jaar toe, nou, ik heb er niets van gemerkt…Als het op ‘fighting for it’ aankomt dan is dit jaar toch wel het hoogtepunt geweest, niets is vanzelf gegaan… maar weet je…. als iets aan komt waaien geeft het niet de voldoening die we nu voelen, toch? Keihard geknokt, gewerkt, genetwerkt, ge-heen en weer, maar wat voor moois is er toch weer uit onze handjes gekomen he?!

Ik ben zo ongelooflijk trots!

120 huwelijken door het hele land en zelfs in België hebben we mogen verzorgen, er zijn zo veel veiling fusten met bloemen erdoorheen gegaan, dat de bloemen groothandel (G.J. De Ruyter, met speciale dank aan ARNE) ineens vroeg, Giada waar laat je in godsnaam al die bloemen. Het laden en vervoeren van al deze materialen was ook een echte uitdaging, eenmaal alles voor elkaar en verzorgd zat ik in de auto als een malloot in mijn eentje te smilen, zo van haha het is weer gelukt 🙂

Hierbij dan ook (weer) mijn meest toegepaste mantra: **IT’S ALL MAGIC**

Én omdat wij zo goed in MAGIC zijn, hebben wij als DON FLORITO team wederom de titel beste bruidsbloemist van Nederland in de wacht gesleept. Met de titel van beste bruidsbloemist van 2014 van de Dutch Wedding Awards gaan wij ook een hoofdstuk afsluiten, de DON FLORITO shop op de Pampuslaan gaat haar deuren sluiten per 24 december 2014. In het nieuwe jaar zal DON FLORITO op een nieuwe locatie de specialisatie als bruidsbloemist voortzetten (hierover binnenkort meer nieuws).

We zullen ons nóg meer op huwelijken en evenementen en trouwlocaties gaan concentreren. Ook hebben wij nieuwe plannen waar we eind volgend jaar mee zullen starten, eerst een en ander opzetten en dan doorpakken. Volgend jaar bestaat DON FLORITO 10 jaar !!!!! Ook dat zullen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Ik heb DON FLORITO opgestart vanaf huis met hooguit 3 huwelijken per jaar, samen met mijn oudste dochter Stella, toen 1 jaar oud, heb ik mijn bedrijf bij de KvK aangemeld. Met mijn jongste dochter Jules in de (8mnd) buik, enige tijd later, heb ik nog gefreelanced en nog een aantal grote klussen met beide handen aangepakt. Nu zijn mijn prachtige meiden bijna 11 jaar en 7 jaar, via Whatsapp heb ik van de week mijn meisjes laten weten dat DON FLORITO weer de Dutch Wedding Awards heeft gewonnen, zij stuurden mij als blijk van trots een lief filmpje, (waar gaat het heen met de tijd 🙂 …) Van de week vroeg Jules of ik ook hun trouw bloemen zal verzorgen voor hun bruiloft (hopelijk zal dat nog heel lang duren), mijn antwoord was, voor jullie zal ik het aller aller mooiste maken van wat ik ooit in mijn leven zal maken.

Ondanks het moeilijke jaar zijn er een paar hele mooie woorden die door mijn hoofd gaan en deze zijn:

TROTS, LIEFDE, GUNNEN, PASSIE, MAGIC & DANK

Met de fijne gedachte dat toch alles op zijn pootjes terecht komt, zolang je maar er in gelooft wil ik dit jaar afsluiten en alvast fijne feestdagen wensen. Dank jullie wel (iedereen), voor alles.

Cheers! Goodbye 2014, HELLO 2015

L O V E from DON FLORITO