MOOI!

Wanneer is iets (of iemand) mooi? Dat is voor iedereen anders.
Gelukkig heb ik te maken met heel veel moois 🙂

Wanneer ik met bloemen bezig ben, of liever gezegd, dat begint eigenlijk al bij de inkoop van de bloemen, ben ik al bezig met schoonheid.
Ik koop natuurlijk alleen in wat ik zelf mooi vind, alleen dan kan ik het mooi verweken tot mooi bloemwerk (mooi+mooi=mooi)

Maar wanneer vind ik iets nou mooi? Als ras echte criticus toch wel een ding zou je denken…
Wanneer je op details let, zijn de kleine dingen die het doen, zoals een kleurnuance, een nerf die je ziet als je het tegen het licht houdt, een mooi blad, de kleur van mijn katten, een bepaalde vorm, een vouw, een combinatie van verschillende bloemen, een bepaalde structuur, het openbloeien van bloemen.

Ik vind een glimlach ook mooi. Als iemand hartelijk naar me lacht, zo’n gemeende warme lach, de lachrimpels die in gezicht tekenen of dat ene moedervlekje, die ene sprankeling in de ogen wanneer iemand iets leuks aan het vertellen is, de vorm van de lippen, een zachte huid, de kleur op de wangen, de wimpers die opslaan bij het opkijken, een beweging of zelfs een fijne opmerking/compliment, mooie handen, glanzende haren, dat is nou mooi.

Gelukkig heb ik veel moois om mij heen! Het enige wat ik ervoor hoef te doen is gewoon erbij stil te staan, mooi toch?

L O V E by Giada ♥

~ foto’s by (the one and only) Anouschka Rokebrand | Rozen zijn van Princess roses ~