Albany backpack gebroken wit

backpack gorilla wear

Zo ontzettend blij met deze backpack! Echt, hij is niet alleen super mooi en strak, maar ook praktisch en stevig. Ik heb gekozen voor de Albany rugtas gebroken wit. Hij is er ook in het zwart. Heel tof, maar ik wilde eens wat anders, dus gebroken wit. De zwarte accenten van de compressieriem, het ritsje van het voorvakje en de Gorilla Wear logo’s (BIG FAN!) geven de tas echt dat extra’s. Ik houd ervan.

Het is de eerste keer dat ik een rugtas heb gekocht met een roll-top sluiting. Behalve dat zo’n opgerolde sluiting er stijlvol uitziet, sprak me vooral de veelzijdigheid van dit ontwerp aan. De truc van de roll-top sluiting is dat je de tas zo groot of zo compact kan maken als je maar wilt. Op de dagen dat ik bijvoorbeeld mijn laptop meeneem, heb ik meer ruimte nodig en rol ik de sluiting minder ver op. Het hoofdvak heeft een inhoud van 18,5 liter, dus daar kan je best veel in meenemen. Zit er minder in mijn tas, dan rol ik de sluiting verder op en dat maakt hem lekker compact; max 12,5 liter. Een uitkomst! Of je hem nu voor sport, school, werk of een weekendje weg gebruikt, met deze sluiting pas je het formaat van de tas heel gemakkelijk aan.

Ik gebruik mijn rugtas voor naar mijn werk. Bus in, trein uit en dan ook nog een stuk fietsen. En dat 2 keer per dag, 5 dagen in de week. Geloof me, dan ben je blij als je een comfortabele en ruime rugzak bij je hebt, zoals deze. Alles past er in. Ook mijn lunch, regenbroek, leesvoer en spullen voor mijn werk. Door de grote opening van de tas kan je van bovenaf overal goed bij. Er is een laptopvak en een ritsvak. Ook handig is het kleine vakje aan de zijkant van het voorvak. Daar stop ik mijn telefoon en oortjes en zo. Gewoon kleine spulletjes die je makkelijk bij de hand wilt hebben. Natuurlijk was ik benieuwd of de opgerolde bovenkant ook goed op zijn plaats blijft. En ja, dat is het geval. De compressieriem met zo’n handige klikgesp houdt alles stevig op z’n plek. Ook als je tas flink vol zit en je de sluiting niet zo ver kan oprollen.

De Albany rugtas is gemaakt van rubber PU (PolyUrethaan) en heeft een mooie matte look. Het materiaal voelt ook glad en soepel aan. Rubber PU is sterk en waterafstotend! Ik houd mijn spullen graag droog, dus de keuze voor een tas van dit materiaal was makkelijk gemaakt. Met de opgerolde sluiting is het haast niet mogelijk dat de tas vanbinnen nat wordt.

Alles bij elkaar ben ik echt blij met mijn aankoop (ook snel geleverd trouwens. TOP!). Zou ik de tas aanraden? Zeker. Het is voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle rugzak met veel ruimte en gemak echt een goede keuze! Wat kan ik er nog meer over zeggen… O ja, dat ik al een paar complimenten heb gekregen van collega’s en random mensen in de trein. Hoe leuk is dat?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.