DON FLORITO is bloemist/stylist, gespecialiseerd in bruidsbloemwerk en aankleding van evenementen en bruiloften. DON FLORITO bestaat sinds 2005, wij hebben een duidelijk eigen signature. Naast bruidsbloemwerk is DON FLORITO allround bloemist, dat wilt zeggen dat we ook heel mooi rouwbloemwerk maken of bloemwerk voor andere gelegenheden zoals bijvoorbeeld bedrijfsevenementen. Wij zijn twee jaar op rij verkozen tot beste bruidsbloemist van Nederland door de Dutch Wedding Awards en daar zijn wij erg trots op. DON FLORITO is geen bloemenwinkel maar een bloemenatelier.
DON FLORITO is gevestigd aan de Lumièrestraat 79 op IJburg te Amsterdam.
Er is parkeermogelijkheid voor de deur(betaald parkeren tot 19.00 uur). Tram: lijn 26, vanaf CS Amsterdam, uitstappen halte Lumiérestraat, ca. 3 minuten lopen Bus: lijn 66, vanaf Station Bijlmer Arena, uitstappen halte Lumiérestraat, ca. 3 minuten lopen
Via onderstaande link is het mogelijk een afspraak te maken in onze online agenda. (link) https://www.vcita.com/v/5b47f3011454aad9/online_scheduling#/schedule. Vervolgens wordt de afspraak óf geaccepteerd óf je krijgt voorstel voor een alternatieve datum. Tijdens een vrijblijvende afspraak bij DON FLORITO zullen smaak en wensen aan bod komen.
Wij raden aan om een afspraak te maken zodat wij bij DON FLORITO voldoende tijd voor jullie kunnen inplannen.
Al ons bloemwerk wordt op maat gemaakt naar wens van het bruidspaar. Voor foto’s van ons werk, verwijzen wij graag naar de foto gallery op deze website en naar onze Facebook pagina. (link) https://www.facebook.com/donflorito?fref=ts
De bloemen die we bij DON FLORITO gebruiken zijn altijd vers en van uitstekende kwaliteit. Wij werken met bloemen van het seizoen, altijd rekeninghoudend met de wensen van het bruidspaar of opdrachtgever.
Het bloemwerk van DON FLORITO wordt altijd gemaakt door opgeleide bloemisten die hun vak verstaan. Er wordt uitsluitend gewerkt met de DON FLORITO stijl en de wensen van het bruidspaar, zoals afgesproken tijdens het intake gesprek.
Bij DON FLORITO werken wij alleen in opdracht. Een boeket bloemen dient van te voren te worden besteld. De prijs van een DON FLORITO boeket is vanaf € 50,00. Een prachtig boeket bestellen kan door te bellen naar 020-8454188 of te mailen naar info@donflorito.nl. Wij raden aan een bevestiging af te wachten bij een geplaatste bestelling.
Ja, dat is mogelijk mits hierover een afspraak is gemaakt tijdens het intake gesprek of na telefonisch overleg (020-8454188).
DON FLORITO levert door het hele land op locatie. Wij bezorgen zelf het bloemwerk of wij geven het mee aan een betrouwbare leverancier met verstand van het vervoeren ervan. Wij rekenen hiervoor een tarief, dit tarief verschilt per bezorg locatie. Het bezorgen kan op elk gewenst tijdstip in overleg met de locatie.
DON FLORITO maakt erg veel bruidswerk. Het is dus verstandig om op tijd een afspraak te maken om er zeker van te zijn dat wij op jullie trouwdatum jullie bruidswerk kunnen uitvoeren. Wij adviseren om dit een aantal maanden van te voren te doen.
Gedurende een vrijblijvend gesprek zullen de persoonlijke wensen worden besproken. Op basis hiervan zal DON FLORITO een offerte op maat maken. DON FLORITO verstrekt de prijzen van haar services niet telefonisch, noch per email.
DON FLORITO hanteert een minimum bestelbedrag van € 295,00 (incl. BTW), exclusief bezorgkosten en styling werkzaamheden voor bruiloften. Voor zakelijke evenementen gelden andere afspraken.
Via de mail krijgen jullie na acceptatie van de offerte een factuur. De factuur kan veilig betaald worden via IDEAL of via online bankieren, o.v.v. het factuurnummer. De betalind dient maximaal 4 weken voor bruiloft of evenement voldaan te zijn.
Bel ons op 020-8454188 of mail naar info@donflorito.nl Mocht je met spoed een vraag hebben of je trouwdatum is al over een paar dagen dan kan je ons het beste even bellen.